Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

HighTech Connect China

HighTech Connect China is een bijeenkomst om de Nederlandse high-tech industrie kennis te laten maken met een 30-tal Chinese investeerders die op zoek zijn naar samenwerkingsmogelijkheden. De dag bestaat naast enkele keynote sprekers uit ronde tafel discussies, scale-up pitches en pre-screened matchmaking. Het doel van deze dag is om Nederlandse high-tech bedrijven te koppelen aan ‘Smart Money’ investeringen van Chinese investeerders.https://www.hightechxl.com/hightech-connect-china/en

21 september 2018
Lokatie: 
Conference Center High Tech Campus 1b, The Strip, 5656 AE
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

WaterMatch 2018

Bent u opzoek naar internationale samenwerkingspartners op het gebied van watertechnologie? Kom dan op dinsdag 25 of woensdag 26 september naar het WaterMatch event in Leeuwarden. De matchmaking is onderdeel van de European Water Tech Week. WaterMatch wordt georganiseerd door Water Alliance in samenwerking met het Enterprise Europe Network.

25 september 2018 tot 26 september 2018
Lokatie: 
WTC Leeuwarden, Heliconweg 52
Stad: 
Leeuwarden
Land: 
Nederland

Matchmaking tijdens WindEnergy Hamburg

Bent u opzoek naar potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Dan is is dit event een uitstekende kans om op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken te voeren met potentiele zakenpartners.

27 september 2018 tot 28 september 2018
Lokatie: 
Hamburg Messe und Congress GmbH Messeplatz 1
Stad: 
Hamburg
Land: 
Duitsland

IP for Business Training Amsterdam

Bent u mkb’er en wilt u meer weten over het belang van intellectueel eigendom in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten? Kom dan naar de training IP for Business.

27 september 2018
Lokatie: 
De Ruyterkade 5, 1013 AA Amsterdam
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

CSWmatch 2018 Cyber Security Week

Op 4 en 5 oktober  organiseert Enterprise Europe Network de CSWmatch 2018 het matchmakingevent tijdens de Cyber Security Week in  de Fokker Terminal te Den Haag

4 oktober 2018 tot 5 oktober 2018
Lokatie: 
Fokker Terminal
Stad: 
Den Haag
Land: 
Nederland

Pagina's