Foutmelding

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in include_once() (line 2 of D:\web\EEN2017\cms\sites\enterpriseeuropenetwork.nl\settings.php).

Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Totaal: 7

Ontmoet innovatieve zakenpartners tijdens de Matchmaking op de Hannover Industrie Messe

24 april 2018 tot 26 april 2018
Lokatie: 
Messegelände, 30521 Hannover, Duitsland, Hall 2 Stand "Tech transfer"
Stad: 
Hannover
Land: 
Duitsland

De Industrie Messe Hannover is dë grootste beurs voor industrie en industriele toelevering in Europa en vindt jaarlijks plaats in Hannover, Duitsland. In 2017 trok de beurs 225.000 bezoekers. Enterprise Europe Network Nederland organiseert het matchmaking evenement van dinsdag 24 april tot en met donderdag 26 april 2018 in samenwerking met onze regionale partner N-Bank.

EEN Brokerage Event tijdens ESEF 2018

20 maart 2018 tot 23 maart 2018
Lokatie: 
Jaarbeurs Utrecht
Stad: 
Utrecht
Land: 
Nederland

ESEF is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Op de matchmaking stand in het hart van de beurs faciliteert Enterprise Europe Network vier dagen b2b gesprekken, krijgt u toegang tot het internationale partner netwerk en vakkundige begeleiding ter plaatse.

Pagina's