Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

Life Sciences and Health matchmaking evenement in Liverpool

Is uw bedrijf actief in biotechnologie, farmaceutische industrie, medische technologie, zorg, e-health of ‘precision medicine’? Wilt u kansen verkennen op de Britse markt? Doe dan mee aan het “Healthy Future Partnering Event” in Liverpool op 26 juni en maak gebruik van de mogelijkheid er de volgende dag een op maat gemaakt bezoek aan vast te plakken.

26 juni 2018 tot 27 juni 2018
Lokatie: 
Exhibition Centre Liverpool
Stad: 
Liverpool
Land: 
Verenigd Koninkrijk

Future Tech of Mobility Business Event 2018

Kom in contact met potentiële nieuwe partners en professionals op het gebied van innovativie mobiliteit! Of u nu op zoek bent naar leveranciers, nieuwe technologie, samenwerkingspartners, onderzoekspartners in het kader van een programma of gewoon op zoek bent naar klanten! In B2B matchmaking-sessies heeft u bilaterale gesprekken van 20 minuten met de bedrijven van uw keuze. Het event is gekoppeld aan de Formula Student Netherland 2018 design competition.

10 juli 2018
Lokatie: 
TT-Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen
Stad: 
Assen
Land: 
Nederland

Dutch Water and Circular Economy Matchmaking tijdens de Singapore International Water Week

Bent u actief op het gebied van Water en / of Circulaire Economie (CE) en bent u geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële partners uit Singapore, Nederland of andere Aziatische landen? Doe dan mee aan de Enterprise Europe Network (EEN) Matchmaking op de Singapore International Water Week tijdens de City Solution Singapore Expo 2018.

10 juli 2018
Lokatie: 
Bayfront Avenue 10 Singapore
Stad: 
Singapore
Land: 
Singapore

Automechanika 2018 Frankfurt, beursbezoek en matchmaking

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt tijdens ‘Automechanika 2018’ in Frankfurt Duitsland. 'Automechanika 2018’ is een internationaal georiënteerde vakbeurs met een beursvloer, diverse lezingen en matchmaking welke van 11 tot en met 15 september op de Frankfurter Messe plaats vindt. Op donderdag 13 en vrijdag 14 september is er een matchmakingsprogramma voor boezoekrs en standhouders.

13 september 2018 tot 14 september 2018
Lokatie: 
Congress Center Fair Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt am Main Germany
Stad: 
Frankfurt am Main
Land: 
Duitsland

B2B Matchmaking TIV 2018 Hardenberg

Kom in contact met potentiële nieuwe partners! Of u nu op zoek bent naar leveranciers, nieuwe technologie, samenwerkingspartners, onderzoekspartners in het kader van een programma of gewoon op zoek bent naar klanten! In B2B matchmaking-sessies heeft u bilaterale gesprekken van 30 minuten met de bedrijven van uw keuze.

19 september 2018 tot 20 september 2018
Lokatie: 
Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg, Netherlands
Stad: 
Hardenberg
Land: 
Nederland

Pagina's