Life-on-chip conference in Leuven op 20 en 21 februari

Wilt u meer weten over de nieuwste cross-over innovaties die personalized medicine mogelijk maken? Kom dan op 20 en 21 februari naar Leuven België voor de tweede “Life-on-chip” conferentie georganiseerd door Smart Hub Vlaams Brabant en diverse andere belangrijke stakeholders.
Micro- en Nanotechnologie, kunstmatige intelligentie, robotica, nieuwe productie technologieën en big data hebben grote invloed op innovaties binnen alle sectoren maar misschien wel het meest binnen de Life Sciences & health (LSH) sector. Gecombineerd met nieuwe inzichten uit de sector zelf zullen ze resulteren in innovaties die personalized medicine mogelijk gaan maken.
 

Focus

Op deze conferentie vertellen onderzoekers, ondernemers en gebruikers over hun ervaringen en de inzichten die dat gaf. Voormalig astronaut Frank De Winne vertelt over LSH onderzoek in het International Space Station. Er worden thematisch sessies georganiseerd over innovaties uit België en de buurlanden en er zijn product en poster presentaties. Enterprise Europe Network organiseert binnen de conferentie op 21 februari matchmaking tussen bedrijven en onderzoekers.
Voor de conferentie zijn 200 plaatsen beschikbaar voor bedrijven, onderzoeksinstellingen, cluster organisaties en andere stakeholders, dus schrijf u snel in via de website.
 
Door deelname aan deze conferentie:
  • Ontmoet u nieuwe innovatieve bedrijven, onderzoekers, internationale partners en experts
  • Ontdekt u de Vlaamse netwerken in oa LSH, gezondheid, micro- en nanotechnologie en Ruimtevaart
  • Ontdekt u nieuwe cross-over oplossingen ogv gezondheid

Kosten:

Deelname aan de matchmaking is gratis maar toegang tot de conferentie is vereist. De toegangsprijs is 150 voor academici en leden van DSP Valley, flanders.bio, BioWin and Medicon Valley Alliance en deelnemers in IBN Space 4.0 en IBN Flanders.Health. Voor alle andere deelnemers is de toegangsprijs 200 euro. Meer informatie hierover: https://life-on-chip-2020.b2match.io/page-1081

 

Informatie

Voor meer informatie: michelle.lemmers@rvo.nl
20 februari 2020 tot 21 februari 2020
Lokatie: 
Provinciehuis Leuven, Provincieplein 1
Stad: 
Leuven
Land: 
België
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Sector: 
Life Sciences&Health (topsector)
Kosten: 
Matchmaking is vrij van kosten