Get ready for Japan

AANMELDING GESLOTEN

Wilt u ondernemen in Japan of bent u er al actief? Verdiep u in de markt en weet wat u kunt verwachten. In het kader van goed voorbereid zakendoen in Japan organiseert de Japanse Enterprise Europe Network partner EU-Japan Centre het 2 weken durende programma ‘Get Ready for Japan’.

Programma

Het ‘Get Ready for Japan’ programma biedt Europese managers de unieke kans om zowel de culturele als de economische elementen te ervaren en te begrijpen met betrekking tot de zakelijke en technologische prestaties van Japan. Het programma is gericht voor het bedrijfsmanagement en bestaat uit een combinatie van lezingen, case studies, onderhandelingsrollen met Japanse managers en bedrijfsbezoeken.

Het doel van dit programma is:

• Kennis opdoen van de Japanse bedrijfsomgeving, bedrijfspraktijken en persoonlijke communicatie in Japanse stijl om de juiste manieren te vinden om succesvol zaken te doen;
• Het bewust worden van het besluitvormingsproces binnen Japanse bedrijven en daardoor een beter begrip krijgen van de Japanse onderhandelingsstijl en hiërarchie;
• Hoe men de relaties met huidige Japanse klanten kan versterken en hoe men contacten met toekomstige Japanse klanten kan vergemakkelijken.

Kosten

Het EU-Japan Centre dekt alle programma gerelateerde kosten zoals; sprekerskosten, zaalhuur en transfers voor bedrijfsbezoeken voor deelnemers uit het MKB. Van elke deelnemer wordt een borg vereist van € 1200. De borg wordt aan het einde van het programma aan de deelnemer teruggestort. De reis en verblijf kosten zijn voor eigen rekening. Eventueel kunnen MKB deelnemers gebruik maken van een subsidie van € 1200.

Informatie

Aanmelden kan tot en met 13 februari 2020 en het aantal deelnemers is beperkt tot 14 deelnemers! Meer informatie en aanmelden kan via de volgende website.

18 mei 2020 tot 29 mei 2020
Stad: 
Tokio
Land: 
Japan
Kosten: 
Borg € 1200