Eureka stakeholder conference Matchmaking

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. En doe mee aan de Matchmaking!
 

Matchmaking

De matchmaking is gericht op innovatieve MKB-bedrijven en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven uit Europa en daarbuiten. De matchmaking vindt plaats tijdens de conferentie in de middag. U hebt de mogelijkheid om 6 gesprekken van 20 minuten in te plannen, een unieke gelegenheid om internationale contacten te leggen en nieuwe markten te verkennen.

Aanvullende registratie

De matchmaking is vrij van kosten maar om deel te nemen aan de matchmaking is ook een registratie voor de Eureka-stakeholderconferentie verplicht. U kunt zich aanmelden via het registratieformulier voor de conferentie. Aanmelden voor de Matchmaking kan via deze website.
 

Eureka-stakeholderconferentie

De Eureka-stakeholderconferentie is het kick-off evenement van het Nederlandse voorzitterschap van het Eureka Netwerk, van juli 2019 tot en met juni 2020. We luisteren naar de ervaringen en belangen van de Europese innovatieve industrie, innovatieve mkb-bedrijven en kennisinstellingen. De feedback die we tijdens de conferentie verzamelen, geven we mee aan de beleidsmakers van het Eureka-netwerk. Zo bouwen we aan een krachtig innovatie-instrumentarium dat bijdraagt aan het creëren van innovatieve ecosystemen voor de toekomst.

 
 
5 september 2019
Lokatie: 
DeLaMar Theater, Marnixstraat 402
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland
Organisatie: 
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Kosten: 
Vrij van kosten