De ‘Cause of Health’ conferentie over gezond zijn en gezond blijven.

Binnen de Life Sciences & health sector ligt de focus op het bestuderen van ziekte en het zoeken van manieren om deze te genezen. Hoewel we enorme stappen nemen in het identificeren van ziektes, weten we opmerkelijk weinig over hoe we gezond blijven ofwel de ‘Cause of Health’.

Conferentie

Het Life Science Zurich Business Network organiseert de ‘Cause of Health’ conferentie op 3 februari in Zurich en richt zich op de kansen  en de uitdagingen van deze ‘Cause of Health’ benadering vanuit een ethisch, onderzoeks-, commercieel en gezondheidszorg perspectief. Er zijn sessies over preventie, personalized health en participatie. Er is ook een sessie met investeerders. Sprekers vanuit universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijfsleven vertellen over hun onderzoek ogv voeding, gezond ouder worden, publieke gezondheid, e-health, gezondheid en artificiële intelligentie en vertellen over nieuwe therapieën. 

Op deze website vindt u het programma, kunt u zien wie deelnemen en kunt u zich aanmelden via de website.

Matchmaking

Enterprise Europe Network organiseert tijdens deze conferentie één-op-één gesprekken van 20 voor de deelnemers. Deelname is kosteloos, registratie is verplicht.

3 februari 2020
Lokatie: 
Technopark Zurich, Technoparkstrasse 1, 8005
Stad: 
Zurich
Land: 
Zwitserland
Organisatie: 
Enterprise Europe Network - RVO.nl
Sector: 
Life Sciences&Health (topsector)
Kosten: 
Deelname is kosteloos