Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 
Land
Sector

Eureka stakeholder conference Matchmaking

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. En doe mee aan de Matchmaking!

5 september 2019
Lokatie: 
DeLaMar Theater, Marnixstraat 402
Stad: 
Amsterdam
Land: 
Nederland

Matchmaking Dutch Photonics Event 2019

Om te kunnen innoveren is het belangrijk om je netwerk uit te kunnen breiden met de juiste contacten. Samen met het Enterprise Europe Network verbindt KVK Nederlandse bedrijven uit de nationale en internationale photonica netwerken tijdens het DutchPhotonicsEvent. Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende het DutchPhotonicsEvent in het Aula Congrescentrum in Delft.

10 september 2019
Lokatie: 
Aula Congrescentrum, Mekelweg 5 2628 CC Delft
Stad: 
Delft
Land: 
Nederland

Matchmaking tijdens HUSUM Wind Match 2019

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee of wind op land? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 11 september een matchmakingevenement tijdens de HUSUM Wind 2019 in Husum, Noord-Duitsland.

11 september 2019
Lokatie: 
Husum Messe, Am Messeplatz 12 - 18
Stad: 
Husum
Land: 
Duitsland

Matchmaking event op de SPACE

Onze Franse Netwerkpartners van Enterprise Europe Network organiseren een internationaal matchmaking event op de vakbeurs ‘SPACE’  in Rennes (Frankrijk). Ontmoet potentiële zakenpartners op deze indoor en outdoor beurs die toonaangevend is op gebied van de veehouderij. De SPACE (http://uk.space.fr/ ) wordt gehouden van 10- 13 september 2019

11 september 2019 tot 12 september 2019
Lokatie: 
International Club of the Rennes Exhibition - Room F (1st floor)
Stad: 
Rennes
Land: 
Frankrijk

Matchmaking tijdens Kunststoffenbeurs 2019

Op 25 en 26 september vindt de 21ste editie van de Kunststoffenbeurs plaats, dé plaats voor het ontmoeten van partijen die zich bezig houden binnen de hele keten van kunststoffen en kunststofverwerking. Het event dat bestaat uit een beursvloer met exposanten, een conferentie en georganiseerde 1 op 1 matchmaking biedt volop mogelijkheden voor het vinden van de juiste partijen en innovatieve oplossingen op het gebied van kunststoffen.

25 september 2019 tot 26 september 2019
Lokatie: 
NH Conference Centre Koningshof, Locht 117 Veldhoven
Stad: 
Eindhoven
Land: 
Nederland

Pagina's