Agenda

Deelnemen aan een evenement?

Wij organiseren regelmatig matchmaking evenementen waar internationale zaken- en samenwerkingspartners elkaar ontmoeten.
Het afsprakenprogramma is voor elke deelnemer op maat gemaakt. Een overzicht van Europese matchmaking evenementen vindt u hier.

De evenementen waar EEN Nederland actief bij betrokken is worden hieronder weergegeven.

 

De Fashion Match Week

De Fashion Match Week voor ondernemers in de mode die nieuwe relaties willen ontmoeten in Düsseldorf, Berlijn, Amsterdam, Brussel en Antwerpen.

5 oktober 2020 tot 9 oktober 2020
Lokatie: 
Virtual
Stad: 
Dusseldorf - Berlin - Amsterdam - Brussels - Antwerp
Land: 
Nederland - Belgie - Duitsland

Fotonica matchmakingevenement en eindgebruikerworkshop Horizon2020 NextPho21 project

Zoekt u de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van fotonica/agrifood te vinden? Meld u aan voor het online b2b matchmaking evenement en de eindgebruikerworkshop vanuit het EU Horizon2020 NextPho21 project (Developing and implementing the Next European Photonics21 industrial PPP Strategy). 

5 oktober 2020 tot 6 oktober 2020
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Virtueel

Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid Korea en/of Japan te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaatsvindt tussen 12 en 23 oktober.

12 oktober 2020 tot 23 oktober 2020
Lokatie: 
Virtueel
Land: 
Nederland